FESTÉS, MÁZOLÁS

A penészesedés nem csak esztétikai okok miatt jelent komoly problémát, hanem az allergiát kiváltó jellege mellett az ingatlan helyiségei is hidegnek, nedvesnek érződnek tőle. Nem volt ez másként egyik ügyfelünknél sem a zuglói Columbus utcában, ahol a tulajdonos végül úgy döntött, hogy próbára teszi a Protektor kül-, és beltéri falfestékeket. A továbbiakban képekkel és szövegesen is szeretnénk bemutatni, milyen tapasztalatokat szerzett a termék kapcsán.

”…Elsőként a leginkább kritikus területeket festettük le a házban Protektorral. Az egyik szoba különösen penészes volt, de a WC, valamint az előszoba sem volt sokkal jobb állapotban. Miután megtörtént, azonnal érezni lehetett a változást. A penész teljesen eltűnt, és ennek köszönhetően az egész lakásban sokkal melegebb volt, a hőmérséklet végre valóban a fűtésnek megfelelően alakult. Mivel télen nagyon elégedettek voltunk a Protektorral, így a december eleji festést követően legközelebb tavasszal választottuk a terméket, amikor az egész ház külső homlokzatát is ezzel kezeltük…”

“…Mióta elkészültünk, nyáron is tapasztalja a család a Protektor előnyeit, ugyanis a kinti hőség ellenére is kellemes hűvös a lakás. Ami további pozitívumként szól számunkra a festék mellett, az a vegyszeres folyadékkal való lemoshatóság. Két kutyával osztozunk a lakáson, akik a kinti játék után bizony előszeretettel tappancsolják össze a falat. A korábbiakban e mancsnyomok eltüntetése szinte lehetetlen volt. Most egyszerűen lemosható a kedvencek lábnyoma a falról. … “